Evi Hanssen presenteert in het voorjaar van 2014 'Mijn Pop-uprestaurant!', een vernieuwde versie van de succesreeks 'Mijn Restaurant!'. De winnaars van het programma ontvangen 100.000 euro om hun eigen droomproject te verwezelijken.

'Pop-up' moet zowat het meest gehoorde woord zijn van de laatste maanden. Na de vele pop-uprestaurants van onder meer Wout Bru, Sofie Dumont en Gert De Mangeleer waagt ook vtm zich aan een pop-upavontuur. In het voorjaar zal Evi Hanssen de presentatie van het gloednieuwe programma op zich nemen.

In 5 Vlaamse steden zal een pop-uprestaurant opgebouwd worden. Net zoals bij de huidige pop-upconcepten zal ook hier gekozen worden voor unieke locaties, originele insteken en vooral heerlijk eten. Net zoals bij 'Mijn Restaurant!' zal het publiek zelf kunnen komen de 'cuisson' van het eten testen en de atmosfeer van het restaurant in levende lijve ontdekken. Het zijn ook de kijkers die beslissen wie de overwinning én de bijhorende cheque van 100.000 euro binnenhaalt. (AB)

Wie zich geroepen voelt en een kans wil wagen met zijn conceptvoorstel, kan terecht op deze website van vtm.

Evi Hanssen presenteert in het voorjaar van 2014 'Mijn Pop-uprestaurant!', een vernieuwde versie van de succesreeks 'Mijn Restaurant!'. De winnaars van het programma ontvangen 100.000 euro om hun eigen droomproject te verwezelijken.'Pop-up' moet zowat het meest gehoorde woord zijn van de laatste maanden. Na de vele pop-uprestaurants van onder meer Wout Bru, Sofie Dumont en Gert De Mangeleer waagt ook vtm zich aan een pop-upavontuur. In het voorjaar zal Evi Hanssen de presentatie van het gloednieuwe programma op zich nemen.In 5 Vlaamse steden zal een pop-uprestaurant opgebouwd worden. Net zoals bij de huidige pop-upconcepten zal ook hier gekozen worden voor unieke locaties, originele insteken en vooral heerlijk eten. Net zoals bij 'Mijn Restaurant!' zal het publiek zelf kunnen komen de 'cuisson' van het eten testen en de atmosfeer van het restaurant in levende lijve ontdekken. Het zijn ook de kijkers die beslissen wie de overwinning én de bijhorende cheque van 100.000 euro binnenhaalt. (AB) Wie zich geroepen voelt en een kans wil wagen met zijn conceptvoorstel, kan terecht op deze website van vtm.