Voor 4:

200 g kerstomaatjes

2 cm gember

1/2 bosje koriander

2 teentjes knoflook

2 stengels citroengras

5 ansjovisfilets

1 el olijfolie

1 blik Thaise krabjes

peper en zout

4 zeebaarzen

een handvol gedroogde chilivlokken

Bereidingswijze:

Snij de tomaatjes overlangs en snipper gember, koriander, look, citroengras en ansjovisfilets. Voeg hierbij de olijfolie en de krabjes. Kruid met peper en zout. Meng de ingrediënten en vul er de zeebaars mee. Bestrooi met chilivlokken.

Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de vissen zo'n 20 minuten. Serveer met groenten naar keuze.

Voor 4:200 g kerstomaatjes2 cm gember1/2 bosje koriander2 teentjes knoflook2 stengels citroengras5 ansjovisfilets1 el olijfolie1 blik Thaise krabjespeper en zout4 zeebaarzeneen handvol gedroogde chilivlokkenBereidingswijze:Snij de tomaatjes overlangs en snipper gember, koriander, look, citroengras en ansjovisfilets. Voeg hierbij de olijfolie en de krabjes. Kruid met peper en zout. Meng de ingrediënten en vul er de zeebaars mee. Bestrooi met chilivlokken.Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de vissen zo'n 20 minuten. Serveer met groenten naar keuze.