Ontdek het hipste van Hasselt tijdens het Newplacestobe Festival

© .

Op donderdag 17 november start in Hasselt de tweede editie van het Newplacestobe Festival. Meer dan 20 hotspots uit de jeneverstad werken drie dagen lang samen met andere ondernemers om hun zaak in de spotlights te zetten.

De website Newplacestobe.com ken je al langer als je op de hoogte wil blijven van nieuwe koffiebars, winkels, hotels of restaurants met dat tikkeltje meer. Vorig jaar ging de website voor het eerst ‘offline’ in de straten van Gent, dit jaar wordt Hasselt de locatie voor het Newplacestobe Festival.

Kruisbestuivingen

Daar zullen de bezielers van verschillende zaken – van cocktailbar tot kledingwinkel – de handen in elkaar slaan om samen tot een unieke samenwerking te komen. Elke deelnemer kreeg namelijk de opdracht om een partner in crime te zoeken; een adres waar ze speciaal voor het Newplacestobe Festival mee zullen co-branden. Zo ontstaan er tijdens het festival onverwachte kruisbestuivingen. Schrik dus niet als je een cocktail kan proeven in een designwinkel of kan lunchen in een vintagedecor.

“Met het Newplacestobe Festival willen we een creatieve vorm van stadsparcours lanceren”, besluit Eline VandeGehuchte, hoofdredactrice van Newplacestobe. “Zo kunnen de bezoekers van Hasselt op een andere manier kennis maken met de plaatselijke ondernemers en stellen we uiteraard ook onze online adressen eens op een andere manier in de kijker.”

Vertrekpunt van het Newplacestobe Festival wordt de Dienst Toerisme in Hasselt. Meer informatie over deelnemende hotspots en wat er op de agenda staat vind je op de website.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content