De schrijvers van het ontbijtboek Good Morning vinden dat de belangrijkste maaltijd van de dag nooit zou mogen worden overgeslagen, dus geven ze je originele opties voor elke soort ochtend: van hectische momenten waarop je geen minuut te verliezen hebt tot ontspannen zondagochtenden.

Wij zorgen er met alle plezier voor dat je deze zondag niet opnieuw koffiekoeken hoeft te gaan halen. Deze recepten kosten dan misschien iets meer tijd om te bereiden dan een sandwich in je koffie doppen, maar je krijgt er dan ook veel meer voor terug. Smakelijk!

Good morning van Food bandits (LM Books, 19,95 euro) is verkrijgbaar vanaf 29 februari.

De schrijvers van het ontbijtboek Good Morning vinden dat de belangrijkste maaltijd van de dag nooit zou mogen worden overgeslagen, dus geven ze je originele opties voor elke soort ochtend: van hectische momenten waarop je geen minuut te verliezen hebt tot ontspannen zondagochtenden. Wij zorgen er met alle plezier voor dat je deze zondag niet opnieuw koffiekoeken hoeft te gaan halen. Deze recepten kosten dan misschien iets meer tijd om te bereiden dan een sandwich in je koffie doppen, maar je krijgt er dan ook veel meer voor terug. Smakelijk!Good morning van Food bandits (LM Books, 19,95 euro) is verkrijgbaar vanaf 29 februari.