Een verrassende salade die mooi op zich kan staan als licht voorgerecht, of als veelzijdig bijgerecht tijdens een potluck dinner. © Isopix
Een oerklassieke Slavische soep in een fris jasje. © Isopix
Een bijzonder gerecht dat naar een hoger niveau wordt getild door de interessante saus. Om zo op te dienen als voorafje, of om van te genieten als hoofdgerecht met wat aardappelen of frietjes erbij. © Isopix
Vergeet bechamelsaus, enter een frisse begeleider van schorseneren. De frisse peterselie en de umami in de parmezaan zorgen hier voor een uitgekiende balans. Een mooie starter van een avond waarop het líjkt alsof je uren hebt staan zwoegen. © Isopix
Dit voorafje heeft net wat meer voeten in de aarde, maar voor iemand die graag aan het experimenteren slaat in de keuken, is het wel de moeite! Een gerechtje zoals je het nog niet vaak proefde. © Isopix
Deze papillotjes zien er prachtig uit, zijn razend eenvoudig en barsten nog eens van de lekkere dingen. Had je nog extra argumenten nodig om met dit recept aan de slag te gaan? © Isopix
Eendenborst en sinaasappelsaus is niets nieuw, maar de combinatie met de sesamkorst, kikkererwtenpuree, openspattende granaatappelpitjes en zoete rodekoolsalade zorgt wel voor een feestje in je mond. © Isopix
Een grote ovenschaal vol groenten en kwalitatief platbrood om de sappen daaruit te kunnen opsoppen: onze definitie van comfort food. © Isopix
Dit gerecht is het bewijs dat er niet veel nodig is wanneer je er een goede saus bij kan serveren. © Isopix
Kruidig, zoet, zacht en kip die wegsmelt op je tong: als dit gerecht je er niet door kan halen op een druilerige herfstdag, weten wij het ook niet meer. © Isopix