Olivier Massart is nieuwe voorzitter van Jeunes Restaurateurs België

Olivier Massart © JRE

Olivier Massart, creatieve chef van restaurant Ô de Vie in Juprelle, is de nieuwe voorzitter van Jeunes Restaurateurs (JRE) België.

De nieuwe voorzitter wil het werk van zijn voorganger voortzetten en kiest niet voor een stijlbreuk.

De JRE is een vereniging van jonge restauranthouders die allemaal dezelfde drang voelen om hun talent en hun passie voor hun vak te delen. Naar eigen zeggen wil hij het werk van zijn voorganger voortzetten. “Steven Dehaeze heeft de laatste jaren prachtig werk geleverd, waardoor JRE nieuwe activiteiten op poten heeft gezet en nieuwe leden heeft aangeworven. Ik zal verder werken op de ingeslagen weg”, beklemtoont de nieuwe voorzitter.

Olivier Massart stelde ook zijn nieuw team voor. Olivier Bauche (La Gloriette in Marche) blijft op zijn post als penningmeester, maar voor het secretariaatswerk doet de vereniging voortaan een beroep op een onafhankelijke secretaresse, Nathalie Vercruysse. Op de agenda dit jaar staan grote evenementen, zoals de JRE Cooking Cup op 26 februari en het Fine Dining Banket with JRE op 30 september.

Gedurende het hele jaar worden er opnieuw kooksessies georganiseerd waar samen met partners uit de foodindustrie gewerkt wordt rond culinaire thema’s.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content