In het boek De Zomer van De Zilveren Lepel brachten de samenstellers van het eerste, succesvolle boek De Zilveren Lepel driehonderd nieuwe zomerse recepten uit de Italiaanse keuken bijeen. De enorme variatie aan seizoenproducten staat garant voor een kleur- en smaakrijke zomer.

Veel recepten komen uit de regio's die het meest in trek zijn bij vakantiegangers: Sicilië, Sardinië, Campanië, Toscane en de bergen van Noord-Italië. De gerechten zijn ingedeeld volgens de verschillende manieren waarop wij 's zomers graag eten - picknicks, grillades, salades, lichte lunches... en zijn bedoeld als inspiratiebron voor uiteenlopende gelegenheden. (PvD)
Uitgeverij Van Dishoeck, 35 euro.

In het boek De Zomer van De Zilveren Lepel brachten de samenstellers van het eerste, succesvolle boek De Zilveren Lepel driehonderd nieuwe zomerse recepten uit de Italiaanse keuken bijeen. De enorme variatie aan seizoenproducten staat garant voor een kleur- en smaakrijke zomer. Veel recepten komen uit de regio's die het meest in trek zijn bij vakantiegangers: Sicilië, Sardinië, Campanië, Toscane en de bergen van Noord-Italië. De gerechten zijn ingedeeld volgens de verschillende manieren waarop wij 's zomers graag eten - picknicks, grillades, salades, lichte lunches... en zijn bedoeld als inspiratiebron voor uiteenlopende gelegenheden. (PvD) Uitgeverij Van Dishoeck, 35 euro.