Notitieboekje voor tafelaars

Met het handige notitieboekje Carnet de Table bundel je al je restaurantervaringen.

Foodies zijn geprezen want met Carnet de Table kun je voortaan je hoogsteigen Culinaire Bijbel samenstellen. Carnet de Table is een leuk hebbeding voor culinaire bon vivants in hart en nieren. Met het handige notitieboekje in zakformaat breng je al je restaurantbezoekjes snel en gestructureerd in kaart. Noteer de praktische info van het restaurant, specialiteiten van het huis, type keuken en de verschillende gangen van het gekozen menu in de voorziene rubrieken, vul ze aan met je persoonlijke bevindingen, en geef een score voor sfeer, onthaal, inrichting, bediening, originaliteit, versheid van de produkten en prijs-kwaliteitsverhouding.

Voorts biedt het opschrijfboekje overzichtelijke wijninfo, een culinaire terminologie in zes talen en een invullijstje voor uit te proberen adressen. Ook voor extra notities is er voldoende ruimte voorzien: foodies kunnen er naar hartenlust hun ideeën, tips, recepten, boodschappenlijstjes of culinaire krabbels in kwijt.

Tot en met 1 september is Carnet de Table enkel te koop via de gelijknamige website. Nadien zal het voor 14,95 euro beschikbaar zijn in de betere boekhandel en kookwinkel. (JJ/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content