Njam! lanceert webshop

De digitale kookzender Njam! heeft een onlineshop gelanceerd met een aanbod exclusieve producten die twee dagen later ‘vers en ecologisch verpakt’ thuis afgeleverd worden.

De culinaire zender laat weten dat ze blijft innoveren, en doet dat met de lancering van de onlinewinkel njamshop.be waar klanten exclusieve producten kunnen bestellen die twee dagen later vers en ecologisch verpakt thuis afgeleverd worden.

Het aanbod is gevarieerd, van verse producten zoals vlees, vis en kazen tot non-foodproducten zoals glazen en borden. Wie een recept opzoekt, kan zo alle ingrediënten meteen bestellen. Daarnaast liggen ook alle njam! -boeken in de digitale etalage.

Vanaf dit najaar komt de culinaire zender opnieuw met enkele nieuwe eigen producties, en ook een aantal buitenlandse reeksen. Naar eigen zeggen worden gemiddeld 2,3 miljoen unieke kijkers per maand te bereiken. De zender, opgericht door chef-kok Peter Goossens en het productiehuis Studio 100, ging in december 2010 van start. Onlangs werd bekend dat Goossens met njam! stopt om zich op zijn restaurant te focussen. De zender is enkel te bekijken door mensen die digitale televisie hebben bij Telenet. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content