Nieuwe supermarkt HNGRY verkoopt ingrediënten per recept

HNGRY is een nieuwe winkel in Antwerpen waar klanten terecht kunnen voor inspiratie en de perfect afgewogen ingrediënten. Het concept is komen overwaaien uit Berlijn en wil het kopen van eten vergemakkelijken.

HNGRY is een nieuwe winkel in Antwerpen waar klanten terecht kunnen voor inspiratie en de perfect afgewogen ingrediënten. Het concept is komen overwaaien uit Berlijn en wil het kopen van eten vergemakkelijken. HNGRY biedt de oplossing voor mensen die wel zelf willen koken, maar geen inspiratie hebben en al zeker geen tijd om alle ingrediënten bij elkaar te zoeken. In de supermarkt liggen alle ingrediënten netjes geordend per gerecht. Het is alsof je een kookboek openslaat en binnenwandelt.

Op die manier vermijd je ook verspilling van voedsel. Je koopt immers enkel de hoeveelheid die in het gerecht gaat. Geen volledige bos peterselie dus als je maar één takje nodig hebt. Je krijgt het gekozen recept ook mee naar huis zodat je meteen aan de slag kan na de stop in de winkel. Klanten hebben telkens keuze uit tien opties en de gerechten variëren wekelijks zodat er steeds genoeg variatie te vinden is bij HNGRY. Ook biedt de supermarkt thee, koffie en wijn aan en vind je er kookaccessoires en tafeldecoratie.

De prijzen van de gerechten zijn niet goedkoop. Voor een gerecht voor twee personen betaal je zo’n 15 tot 20 euro. Het is dan ook geen shop voor mensen die op zoek zijn naar goedkope maaltijden, maar wel voor de meerwaardezoeker die zich wil laten inspireren. (LP)

Op 12 september zwaait HNGRY de deuren open.

Kleine Markt 14, 2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content