In de nieuwe editie van de RestoPass-gids van DealPass staan een vijftigtal trendy restaurants die 30 procent korting bieden op de rekening (drank niet inbegrepen).

Per regio zijn er vier verschillende gidsjes, de prijzen variëren van 39 tot 49 euro. Er is ook een collector's editie met drie RestoPass-gidsen (Brussel, Vlaanderen, Wallonië) voor 89 euro, en voor het eerst een RestoPass Gastronomie met meer dan dertig sterren- en gastronomische restaurants in België en Luxemburg, waar u geniet van 20 procent op de rekening, op bepaalde momenten in de week (89 euro).

Te koop in boekhandels, sommige supermarkten en winkels als Dreamland, AS Adventure, enz. Klik hier voor meer info.

In de nieuwe editie van de RestoPass-gids van DealPass staan een vijftigtal trendy restaurants die 30 procent korting bieden op de rekening (drank niet inbegrepen).Per regio zijn er vier verschillende gidsjes, de prijzen variëren van 39 tot 49 euro. Er is ook een collector's editie met drie RestoPass-gidsen (Brussel, Vlaanderen, Wallonië) voor 89 euro, en voor het eerst een RestoPass Gastronomie met meer dan dertig sterren- en gastronomische restaurants in België en Luxemburg, waar u geniet van 20 procent op de rekening, op bepaalde momenten in de week (89 euro). Te koop in boekhandels, sommige supermarkten en winkels als Dreamland, AS Adventure, enz. Klik hier voor meer info.