‘Nieuwe Oogst’ Douwe Egberts

Douwe Egberts lanceert op 10 maart de ‘Nieuwe Oogst’-koffie, een limited edition.

Liefhebbers van koffie zullen vanaf 10 maart nog intenser kunnen genieten van een bakje koffie. Douwe Egberts lanceert dan haar limited edition “Nieuwe Oogst”, gemaakt van versgeplukte koffiebonen uit Columbia.

Om de limited edition tot stand te brengen werd de hulp van meester-koffiebrander Etienne Moernaut ingeroepen. Hij selecteerde de Arabica-boon uit Columbia, omwille van zijn volle en rijke smaak. Door deze zo snel mogelijk te branden en te malen krijgt ze een licht fruitige smaak. Koffiebranden is een delicaat huzarenstukje: de smaak en het aroma worden uit de bonen gelokt tijdens het branden. De meester-koffiebrander van Douwe Egberts heeft in dit geval gekozen voor een milde branding, om de smaak van de koffieboon vast te houden.

Om een pakje “Nieuwe Oogst” te bemachtigen zult u snel moeten zijn: deze limited edition wordt maar tijdens een korte periode per jaar geproduceerd. Op de website kunt u alvast uw kans wagen op een brunch voor twintig personen, inclusief de “Nieuwe Oogst” koffie natuurlijk.

Aïsa Knockaert

Douwe Egberts Limited Edition “Nieuwe Oogst”, prijs: 2,49 euro.

Vanaf 10 maart tijdelijk te verkrijgen in de supermarkt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content