Met het oog op de herfst heeft koffiespecialist Nespresso zijn Limited Edition uitgebreid met Dhjana. Voor de fonkelnieuwe arabica melange zakten de experts van het huis af tot in de diepste natuur van Costa Rica, Brazilië, India en Colombia. Het resultaat is een intense koffieblend (intensiteit 8 op de Nespresso-schaal!) met subtiele, zachte smaakaccenten en volle body.

Dhjana is de eerste Limited Edition die het AAA-programma van Nespresso draagt. De labeling garandeert duurzame en productieve koffie van hoge kwaliteit, met respect voor de plaatselijke arbeidskrachten. Koffieboeren die het programma ondersteunen krijgen een hogere prijs voor hun koffie en worden logistiek bijgestaan.

Lattissima+

Ook de bekende Lattissima-reeks van Nespresso werd - in samenwerking met De'Longhi - uitgebreid met de Lattissima+-versie, nog compacter dan zijn voorgangers en uitgerust met nieuwe geavanceerde technologieën. De 'One Touch'-bediening, de beperkte opwarmtijd en de grotere waterreservoir - één liter, ondanks de compacte vormgeving - maken van de jongste telg een revolutionair exemplaar. Ook de kwaliteit van het opgeschuimde melk werd omhoog getrokken. Naar verluidt nog smeuïger. Goed nieuws voor de liefhebbers van cappuccino en latte macchiato. (DB)

De Lattissima+ is in vier kleuren (Silky White, Ice Silver, Passion Red, Midnight Blue) verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques en via de Nespresso Club. Adviesprijs: € 299. De Dhjana Limited Edition kost € 3,9 per 10 capsules (vanaf 12 september).

Met het oog op de herfst heeft koffiespecialist Nespresso zijn Limited Edition uitgebreid met Dhjana. Voor de fonkelnieuwe arabica melange zakten de experts van het huis af tot in de diepste natuur van Costa Rica, Brazilië, India en Colombia. Het resultaat is een intense koffieblend (intensiteit 8 op de Nespresso-schaal!) met subtiele, zachte smaakaccenten en volle body. Dhjana is de eerste Limited Edition die het AAA-programma van Nespresso draagt. De labeling garandeert duurzame en productieve koffie van hoge kwaliteit, met respect voor de plaatselijke arbeidskrachten. Koffieboeren die het programma ondersteunen krijgen een hogere prijs voor hun koffie en worden logistiek bijgestaan.Lattissima+Ook de bekende Lattissima-reeks van Nespresso werd - in samenwerking met De'Longhi - uitgebreid met de Lattissima+-versie, nog compacter dan zijn voorgangers en uitgerust met nieuwe geavanceerde technologieën. De 'One Touch'-bediening, de beperkte opwarmtijd en de grotere waterreservoir - één liter, ondanks de compacte vormgeving - maken van de jongste telg een revolutionair exemplaar. Ook de kwaliteit van het opgeschuimde melk werd omhoog getrokken. Naar verluidt nog smeuïger. Goed nieuws voor de liefhebbers van cappuccino en latte macchiato. (DB)De Lattissima+ is in vier kleuren (Silky White, Ice Silver, Passion Red, Midnight Blue) verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques en via de Nespresso Club. Adviesprijs: € 299. De Dhjana Limited Edition kost € 3,9 per 10 capsules (vanaf 12 september).