Je kan 24 op 24 terecht in de A'damtoren: het gebouw huisvest verschillende muziekbedrijven en nachtclubs, dus je kan er de beentjes al eens strekken met een glas lekkers in de hand. Toch zijn het niet de verschillende clubs die de meeste aandacht trekken, want die rol is weggelegd voor Moon.

Het restaurant op de 19e verdieping van de toren is rond en heeft glazen buitenmuren. Bovendien draait het tijdens je etentje om zijn as, zodat je - letterlijk tussen de soep en de patatten - een prachtig uitzicht krijgt over heel Amsterdam.

Chefs van dienst worden Jamie van Heije, die je misschien al kent van het gelijknamige restaurant, en Tommy den Hartog, voormalig chef-kok bij restaurant Johannes. De keuken belooft klassiekers heruit te vinden en de nadruk te leggen op verse en lokale seizoensproducten.

De opening van het restaurant was aanvankelijk voorzien voor begin mei, maar is uitgesteld. Wanneer Moon dan wel de deuren zal openen, is voorlopig nog niet bekend. Even binnenkijken kan alvast in dit filmpje van FoodTube:

(EK)

Je kan 24 op 24 terecht in de A'damtoren: het gebouw huisvest verschillende muziekbedrijven en nachtclubs, dus je kan er de beentjes al eens strekken met een glas lekkers in de hand. Toch zijn het niet de verschillende clubs die de meeste aandacht trekken, want die rol is weggelegd voor Moon. Het restaurant op de 19e verdieping van de toren is rond en heeft glazen buitenmuren. Bovendien draait het tijdens je etentje om zijn as, zodat je - letterlijk tussen de soep en de patatten - een prachtig uitzicht krijgt over heel Amsterdam. Chefs van dienst worden Jamie van Heije, die je misschien al kent van het gelijknamige restaurant, en Tommy den Hartog, voormalig chef-kok bij restaurant Johannes. De keuken belooft klassiekers heruit te vinden en de nadruk te leggen op verse en lokale seizoensproducten. De opening van het restaurant was aanvankelijk voorzien voor begin mei, maar is uitgesteld. Wanneer Moon dan wel de deuren zal openen, is voorlopig nog niet bekend. Even binnenkijken kan alvast in dit filmpje van FoodTube:(EK)