Nieuwe Ellis Gourmet Burger in hartje Gent

De restaurantketen Ellis Gourmet Burger heeft op de Gentse Korenmarkt een zesde vestiging geopend.

Sinds kort zijn er enkele gespecialiseerde restaurants die de authentieke hamburger opwaarderen. Ellis Gourmet Burger is een van de betere in het rijtje. Initiatiefnemers zijn Yannick, Amaury, Thierry, Robin en David: vijf ondernemende koks die zich hebben voorgenomen om de lekkernij te herwaarderen. Hun gemeenschappelijk project: Ellis of het eerherstel van de burger.

Zesde vestiging in Gent

In mei 2011 opende in Brussel een eerste restaurant. Nadien volgden Knokke, Antwerpen (Eilandje en De Keyserlei) en Maasmechelen Village. Knal op de Gentse Korenmarkt werd nu ook een zesde vestiging geopend, in een pand met een rijke geschiedenis.

Met zowel hun productkeuze, originele bereiding, smakelijke presentatie en uitgebreide aanbod zal ook menig Gentenaar gemakkelijk de weg vinden naar deze place to be voor liefhebbers van verfijnde comfy food.

Topchefs

De keten betrekt op tijd en stond de expertise van vooraanstaande spelers uit de culinaire wereld. Op de menukaart vind je bijvoorbeeld de ‘Meatlover by Dierendock’, een hamburger die mee werd ontwikkeld door sterrenslager Hendrik Dierendonck.

Ook verschillende topchefs drukken hun stempel op het aanbod met onder meer Signature Gourmet Burgers zoals de Bloody Boskoop en de Guaco-Waco Lamb. Ook sterrenchefs Nick Bril (La Chapelle) en Viki Geunes (’t Zilte) verleenden hun medewerking voor het perfecte broodje met het perfecte vlees. Vegetariërs komen aan hun trekken met creaties als de Portobello of de ‘Soy Classic by Greenway’. Allemaal creaties die mee aan de basis liggen van de Ellis-succesformule. (DB)

Ellis Gourmet Burger, Korenmarkt 12, 9000 Gent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content