Nieuwe boerenmarkt voor Antwerpen

© Ian Coomans

Het Antwerps collectief Labeur Local stelt haar nieuwe markt KRAAKVERS voor. ‘Met een groot hart voor boeren en artisanale producten van topkwaliteit lanceren we een nieuwe lokale markt waar stadsbewoners elkaar heerlijk kunnen ontmoeten en boeren en lokale producten centraal zullen staan!’

Als er een ding is waar wij nóg blijer van worden dan van blozend verse groenten, dan zijn het wel fijne markten waar die verse groenten verkocht worden. Zo denken heel wat Antwerpenaars er duidelijk ook over, want er komt alweer een nieuwe boerenmarkt bij in de stad.

Labeur Local, het collectief dat drie jaar geleden ook MARTA uit de grond hielp stampen, pakt begin september uit met de eerste editie van Kraakvers. Op vraag van Borgerhout zullen boeren, bierbrouwers, koffiebranders en chefs op verschillende zaterdagen het Vincotteplein inpalmen en jou van allerlei lekkers voorzien. Ook leuk: je zal er workshops kunnen volgen om groenten te leren inmaken en verwerken. Zo kan je maanden later nog steeds genieten van je aankopen op de markt.

KRAAKVERS

09/09 van 9 tot 14 uur

14/10 van 9u tot 14 uur

Vincotteplein 2140 Borgerhout

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content