Nieuw restaurant van Sergio Herman in Antwerpen heet The Jane

© Belga

Het nieuwe restaurant van topchef Sergio Herman en zijn rechterhand Nick Bril in Antwerpen heet The Jane.

Het nieuwe restaurant van Sergio Herman en zijn rechterhand Nick Bril in Antwerpen heet The Jane. De food- en cocktailbar, die gevestigd wordt in hetzelfde pand, krijgt de naam The Upper Room Bar. Herman en Bril openen hun nieuwe restaurant en bar eind januari 2014.

Het restaurant, dat onder de projectnaam La Chapelle in de media verscheen, wordt gehuisvest in de kapel van een voormalig militair hospitaal. Herman en Bril zijn samen met ontwerper Piet Boon al ruim twee jaar bezig met de voorbereidingen.

“Vanaf het eerste moment wisten we dat het restaurant een vrouwennaam moest krijgen, maar we wisten nog niet welke”, zegt Bril. “Jane is de naam van een fictieve vrouw die dezelfde eigenschappen heeft als ons restaurant. The Jane is sensueel, spannend en chic. Het is mooi en heeft een internationale uitstraling, maar heeft ook een donker randje. Het is smaakvol en sophisticated, maar ook rock-‘n-roll. Net als onze ideale vrouw.”

In The Upper Room Bar zullen naast cocktails ook kleine en snelle gerechten geserveerd worden. The Upper Room Bar zal net als The Jane van dinsdag tot en met zaterdag geopend zijn voor lunch en diner. Op dit moment kan er nog niet worden gereserveerd voor The Jane. De reserveringen gaan pas open als de exacte openingsdatum vaststaat. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content