gf
© gf

In haar nieuwe boek 'Gelukkig glutenvrij' presenteert Laura Canjels recepten en tips om glutenvrij en lekker te eten. Van ontbijt over lunch tot diner. Zelfs snoepen zonder schuldgevoel krijgt aandacht.

Canjels is formeel: 'Mensen zouden moeten inzien dat 'glutenvrij' niet gelijkstaat aan een ziekte of een aandoening, maar dat het een synoniem is voor gezond en evenwichtig leven, zolang je maar genoeg varieert en creatief op zoek blijft gaan naar nieuwe mogelijkheden.'

'Glutenvrij eten is lang niet zo eentonig als je denkt', aldus de foodie die haar inzichten ook deelt via haar blog Girl gone gluten free.

Gelukkig glutenvrij, Laura Canjels, foto's Heikki Verdurme, Lannoo, 19,99 euro.

In haar nieuwe boek 'Gelukkig glutenvrij' presenteert Laura Canjels recepten en tips om glutenvrij en lekker te eten. Van ontbijt over lunch tot diner. Zelfs snoepen zonder schuldgevoel krijgt aandacht. Canjels is formeel: 'Mensen zouden moeten inzien dat 'glutenvrij' niet gelijkstaat aan een ziekte of een aandoening, maar dat het een synoniem is voor gezond en evenwichtig leven, zolang je maar genoeg varieert en creatief op zoek blijft gaan naar nieuwe mogelijkheden.''Glutenvrij eten is lang niet zo eentonig als je denkt', aldus de foodie die haar inzichten ook deelt via haar blog Girl gone gluten free.Gelukkig glutenvrij, Laura Canjels, foto's Heikki Verdurme, Lannoo, 19,99 euro.