In het restaurant Pure C in Cadzand brengt sterrenchef Sergio Herman zijn keuken op een toegankelijkere manier dan in Oud Sluis. Samen met zijn rechterhand Syrco Nakker brengt hij het gelijknamige kookboek Pure C uit, waarin vijftig van hun favoriete recepten en zeventig basisrecepten zijn opgenomen. Uitgever en culinair fotograaf Tony Le Duc zorgde voor de prachtige beelden en journalist Mara Grimm voor de teksten.

Ook de vermaarde cocktails komen aan bod en er is een afzonderlijk hoofdstuk gewijd aan de Indonesische roots van Syrco. Bij het boek hoort een cd met twaalf muziektracks. In elk exemplaar van het Pure C Kookboek zit een gold card met een gouden krasbalkje. Daarmee is een lunch voor twee personen bij Pure C te winnen. Per 1000 exemplaren zijn er twee winnende krasbiljetten. (PvD)

In het restaurant Pure C in Cadzand brengt sterrenchef Sergio Herman zijn keuken op een toegankelijkere manier dan in Oud Sluis. Samen met zijn rechterhand Syrco Nakker brengt hij het gelijknamige kookboek Pure C uit, waarin vijftig van hun favoriete recepten en zeventig basisrecepten zijn opgenomen. Uitgever en culinair fotograaf Tony Le Duc zorgde voor de prachtige beelden en journalist Mara Grimm voor de teksten. Ook de vermaarde cocktails komen aan bod en er is een afzonderlijk hoofdstuk gewijd aan de Indonesische roots van Syrco. Bij het boek hoort een cd met twaalf muziektracks. In elk exemplaar van het Pure C Kookboek zit een gold card met een gouden krasbalkje. Daarmee is een lunch voor twee personen bij Pure C te winnen. Per 1000 exemplaren zijn er twee winnende krasbiljetten. (PvD)