Aan het Sint-Salvatorskerkhof in Brugge opende Chez Vincent, Real Belgian Fries. Het is een eigentijdse klassefrituur naar een nieuw horecaconcept, dat werd bedacht door frietlover Vincent Boutens. De frietjes worden dagelijks vers gemaakt van bintjes (de beste vastkokende aardappelen) en worden twee keer gebakken in speciale, plantaardige frituurolie (veel onverzadigde vetzuren en omega 3).

De sausjes worden volgens eigen recept bereid en bevatten geen bewaarmiddelen. De hamburgers en spiesjes zijn gemaakt van puur rundvlees of kipfilet en zijn minder vet. Door de speciale grilltechniek zijn ze mals en sappig.

Andere specialiteiten zijn: balletjes in tomatensaus, vol-au-vent en stoofvlees. Ook in Antwerpen komt een Chez Vincent, waarna Vincent met zijn real Belgian fries de hele wereld wil veroveren.

Chez Vincent, Sint-Salvatorskerkhof 1, 8000 Brugge.

Aan het Sint-Salvatorskerkhof in Brugge opende Chez Vincent, Real Belgian Fries. Het is een eigentijdse klassefrituur naar een nieuw horecaconcept, dat werd bedacht door frietlover Vincent Boutens. De frietjes worden dagelijks vers gemaakt van bintjes (de beste vastkokende aardappelen) en worden twee keer gebakken in speciale, plantaardige frituurolie (veel onverzadigde vetzuren en omega 3). De sausjes worden volgens eigen recept bereid en bevatten geen bewaarmiddelen. De hamburgers en spiesjes zijn gemaakt van puur rundvlees of kipfilet en zijn minder vet. Door de speciale grilltechniek zijn ze mals en sappig. Andere specialiteiten zijn: balletjes in tomatensaus, vol-au-vent en stoofvlees. Ook in Antwerpen komt een Chez Vincent, waarna Vincent met zijn real Belgian fries de hele wereld wil veroveren. Chez Vincent, Sint-Salvatorskerkhof 1, 8000 Brugge.