Gent kende al pop-uprestaurant Gaston en krijgt er met M-with a view een tweede dakrestaurant met uitzicht bij. Beide zijn initiatieven van horecaondernemer Eric De Wagenaere, bekend van onder meer Coeur d'Artichaut en Bistro Bijloke.

Een werklift brengt de gasten 30 meter hoog, tot op het dak van de voormalige fabriek De Nieuwe Molens in Gent. In een nieuw gebouwd minipenthouse dat voor de gelegenheid helemaal ingericht is in James Bondstijl. Zelfs het telefoonnummer eindigt op 007.

Bezoekers kunnen er op donderdag- en vrijdagvond een viergangenmenu degusteren voor 70 euro. Op andere dagen kan de zaak voor privéfeesten worden gehuurd.

Gaston, het andere restaurant hoog boven Gent, ging al tijdelijk open tijdens de zomer. Je kon er naast bistrogerechten, vegetarische gerechten en een lunchmenu ook terecht voor lekkere cocktails. Op 14 december komt het dakrestaurant een maand terug in een winterjas. (PvD/DB)

Gent kende al pop-uprestaurant Gaston en krijgt er met M-with a view een tweede dakrestaurant met uitzicht bij. Beide zijn initiatieven van horecaondernemer Eric De Wagenaere, bekend van onder meer Coeur d'Artichaut en Bistro Bijloke. Een werklift brengt de gasten 30 meter hoog, tot op het dak van de voormalige fabriek De Nieuwe Molens in Gent. In een nieuw gebouwd minipenthouse dat voor de gelegenheid helemaal ingericht is in James Bondstijl. Zelfs het telefoonnummer eindigt op 007. Bezoekers kunnen er op donderdag- en vrijdagvond een viergangenmenu degusteren voor 70 euro. Op andere dagen kan de zaak voor privéfeesten worden gehuurd.Gaston, het andere restaurant hoog boven Gent, ging al tijdelijk open tijdens de zomer. Je kon er naast bistrogerechten, vegetarische gerechten en een lunchmenu ook terecht voor lekkere cocktails. Op 14 december komt het dakrestaurant een maand terug in een winterjas. (PvD/DB)