De eindejaarsperiode nadert met rasse schreden. Tijd dus om stilaan na te denken over het feestmenu. Wij, of beter: onze sterrenchefs, helpen u dit jaar aan inspiratie.

Vanaf 3 december brengen we elke dag een exclusief vijfgangenmenu van een sterrenchef. Vijf smakelijke gangen, telkens met bereidingswijze en een lijstje met alle ingrediënten waarmee u zelf aan de slag kunt. Chef Axel Colonna-Cesari van het gastronomisch restaurant in Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver bijt de spits af. Een nieuwe rubriek om naar uit te kijken!

De eindejaarsperiode nadert met rasse schreden. Tijd dus om stilaan na te denken over het feestmenu. Wij, of beter: onze sterrenchefs, helpen u dit jaar aan inspiratie. Vanaf 3 december brengen we elke dag een exclusief vijfgangenmenu van een sterrenchef. Vijf smakelijke gangen, telkens met bereidingswijze en een lijstje met alle ingrediënten waarmee u zelf aan de slag kunt. Chef Axel Colonna-Cesari van het gastronomisch restaurant in Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver bijt de spits af. Een nieuwe rubriek om naar uit te kijken!