Nieuw Capriani-restaurant in Antwerpse diamantwijk

© gf

Twee maanden na hun nieuwe zaak op het Eilandje openden de Antwerpse broers Blits een vierde restaurant Capriani, deze keer in de diamantwijk.

Avi en Shaly Blits laten er geen gras over groeien. In november openden de ondernemende broers de Italiaanse brasserie Capriani op het Eilandje in Antwerpen. Bij wijze van culinair nieuwjaarsgeschenk werd begin januari hun inmiddels vierde restaurant uit de grond gestampt: Capriani City, opnieuw in de Scheldestad. Plaats van degustatie is deze keer de diamantwijk.

Het nieuwe eetadres is elke weekdag open vanaf 8 uur. Dat betekent dat je vroeg op de dag kan aanschuiven aan de ontbijttafel voor verse broodjes, waarvoor het duo samenwerkt met bakkerij Dellafaille. Tijdens de lunch time komen dezelfde Italiaanse schotels op tafel als in de andere Capriani-zaken: pizza’s, pasta’s, risotto, entrecotes op Italiaanse wijze of een mediterraans stukje vis.

De expansiedrang van de broers Blits is verre van gestild, want nog vóór de zomer staat de teller van het aantal Capriani-restaurants op zes. Er volgt immers nog een vestiging aan de grote markt in Lier, en een splinternieuwe zaak aan de oever van Battenbroek in Mechelen. Maar dat wist u al. (DB)

Capriani City, Hoveniersstraat 35 of Pelikaanstraat 62 (er zijn twee ingangen), 2018 Antwerpen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content