Nieuw Bulthauprestaurant in Brussel

Keukenfabrikant Bulthaup opende in de Brusselse Rand een prijsvriendelijk restaurant dat aansluit op de showroom

In het nieuwe Bulthauprestaurant in Sint-Stevens-Woluwe wordt gekookt in een huiselijke omgeving met open keuken, waar je de uitstekende chef-kok Pierre Godart live aan het werk ziet. Hij verdiende zijn sporen bij eethuizen Le Fourneau en Le Royal in Brussel, en Le Grill aux Herbes d’Evan in Wemmel.

Op het menu vind je gerechten als tussenrib Simmenthal met rode wijn- en sjalottensaus; ei ‘en cocotte’ met truffelsap en girolles; en gebraden zeebrasem met sesam, gekonfijte tomaten en olijven. Voor de lunch is er de suggestie van de chef (vanaf 19 euro). Voor evenementen of feesten kan je een menu op maat laten samenstellen. (PvD/DB)

Bulthaup: Leuvensesteenweg 323, 1932 Sint-Stevens-Woluwe. 02 880 68 60. resto@bulthaup-woluwe.be. Elke weekdag open voor lunch, van donderdag tot zaterdag ook ’s avonds.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content