De gerechten van Sergio Herman en Nick Bril uit de keuken van The Jane worden gesmaakt tot in New York. In de kwaliteitskrant New York Times steekt een blogger de loftrompet over het Antwerpse restaurant. 'Fine Dining with a rebellious twist' titelt het artikel. Ook het interieur, ontworpen door Piet Boon, haalt goeie punten. 'Het cosmopolitische menu is even memorabel als het decor.'

Op culinair gebied vermeldde de blogger ook de door hippe mensen bezochte koffiebar Kornél - voor lekkere koffie en huisgemaakte brownies - en de popup-zomerbar Bocadero aan de Waagnatie, waar je tot 7 september heerlijke cocktails kunt proeven. Verder had de auteur het nog over enkele leuke shopping- en modeadressen, waaronder het Modemuseum, in de 'coolste stad van België', zo schrijft hij. (DB)

De gerechten van Sergio Herman en Nick Bril uit de keuken van The Jane worden gesmaakt tot in New York. In de kwaliteitskrant New York Times steekt een blogger de loftrompet over het Antwerpse restaurant. 'Fine Dining with a rebellious twist' titelt het artikel. Ook het interieur, ontworpen door Piet Boon, haalt goeie punten. 'Het cosmopolitische menu is even memorabel als het decor.'Op culinair gebied vermeldde de blogger ook de door hippe mensen bezochte koffiebar Kornél - voor lekkere koffie en huisgemaakte brownies - en de popup-zomerbar Bocadero aan de Waagnatie, waar je tot 7 september heerlijke cocktails kunt proeven. Verder had de auteur het nog over enkele leuke shopping- en modeadressen, waaronder het Modemuseum, in de 'coolste stad van België', zo schrijft hij. (DB)