Een uitgestippelde route langs de hipste plekken van Gent, degustaties en een geheime cocktailbar staan op het programma.

De hotspotwebsite Newplacestobe.com is dé referentie geworden voor al wie zin heeft om de nieuwste en beste insidersadressen als eerste te ontdekken. Deborah Dekrem van Newplacestobe.com: "We vonden het fijn om een creatieve samenwerking te bedenken met de eigenaars van de zaken waar we dagelijks over schrijven. Toen we bij hen polsten over een mogelijk festival, bleken ze ons enthousiasme te delen".

Verwacht je aan een creatieve driedaagse in verschillende koffiebars, winkels en restaurants. Elk adres treedt tijdens het Newplacestobe Festival even buiten zijn business-oevers door samen met een andere deelnemer iets verrassends te doen.

Partners in crime

Elke deelnemer kreeg de opdracht om een partner in crime te zoeken; een adres waar ze speciaal voor het Newplacestobe Festival mee zullen co-branden. Dit zijn de deelnemende zaken:

PIET Moodshop x Heads or Tails

Superette x Zukini x Les Trésors

La Fille d'O Boutique x Oorcussen

Eat Love x Essentiel x 13

Bar Bidon x DON

Mayenne x Café Costume x Paard van Troje

Rewind Store x Simon Says

Huiszwaluw x Bluet

Julie's House x Maaike Kleedt

Panorama x Walk the line Shoes

Louise & Madeleine x Bos Bloemen

Elisa Lee x Ydee

Copyright x Vive Ma Maison

Lokaal x Marmod

Koperhuis x Meijs Moterman

The Fallen Angels x Be-Angeled

Twiggy x Alpro Barista Bar

Ramen & Minor Swing

Alpro coffee at Barista Coffee & Cake, Le Jardin Bohémien, Le Petit Cirque, Café Gomez.

Wat er precies te gebeuren staat, ontdek je natuurlijk tijdens het festival!

Festivalparcours

Het nieuwe kunstencentrumdepot in de Gouvernementstraat 7 in Gent wordt het vertrekpunt van het Newplacestobe Festival. Hier kunt u als bezoeker een totebag komen ophalen, inclusief een uitgestippeld festivalparcours met alle deelnemende adressen, een opsomming van de unieke samenwerkingen tussen de hotspots, extra activiteiten zoals degustaties er op naslaan en uiteraard het adres ontdekken van de geheime cocktailbar.

Praktisch

Newplacestobe Festival - 27, 28 en 29 maart 2015 in het stadscentrum van Gent. Stadsparcours met meer dan twintig deelnemende zelfstandige winkels, resto's en bars.

Deelnemende hotspots zijn open van 10 tot 18 u. Het vertrekpunt (Gouvernementstraat 7 - 9000 Gent) is open van 9.30 u. tot 18 u. . De geheime cocktailbar is open van 16 tot 23 u.

Leen Baekelandt in Plus Magazine

Een uitgestippelde route langs de hipste plekken van Gent, degustaties en een geheime cocktailbar staan op het programma.De hotspotwebsite Newplacestobe.com is dé referentie geworden voor al wie zin heeft om de nieuwste en beste insidersadressen als eerste te ontdekken. Deborah Dekrem van Newplacestobe.com: "We vonden het fijn om een creatieve samenwerking te bedenken met de eigenaars van de zaken waar we dagelijks over schrijven. Toen we bij hen polsten over een mogelijk festival, bleken ze ons enthousiasme te delen".Verwacht je aan een creatieve driedaagse in verschillende koffiebars, winkels en restaurants. Elk adres treedt tijdens het Newplacestobe Festival even buiten zijn business-oevers door samen met een andere deelnemer iets verrassends te doen.Partners in crimeElke deelnemer kreeg de opdracht om een partner in crime te zoeken; een adres waar ze speciaal voor het Newplacestobe Festival mee zullen co-branden. Dit zijn de deelnemende zaken:PIET Moodshop x Heads or TailsSuperette x Zukini x Les TrésorsLa Fille d'O Boutique x OorcussenEat Love x Essentiel x 13Bar Bidon x DONMayenne x Café Costume x Paard van TrojeRewind Store x Simon SaysHuiszwaluw x BluetJulie's House x Maaike KleedtPanorama x Walk the line ShoesLouise & Madeleine x Bos BloemenElisa Lee x YdeeCopyright x Vive Ma MaisonLokaal x MarmodKoperhuis x Meijs MotermanThe Fallen Angels x Be-AngeledTwiggy x Alpro Barista BarRamen & Minor SwingAlpro coffee at Barista Coffee & Cake, Le Jardin Bohémien, Le Petit Cirque, Café Gomez.Wat er precies te gebeuren staat, ontdek je natuurlijk tijdens het festival!FestivalparcoursHet nieuwe kunstencentrumdepot in de Gouvernementstraat 7 in Gent wordt het vertrekpunt van het Newplacestobe Festival. Hier kunt u als bezoeker een totebag komen ophalen, inclusief een uitgestippeld festivalparcours met alle deelnemende adressen, een opsomming van de unieke samenwerkingen tussen de hotspots, extra activiteiten zoals degustaties er op naslaan en uiteraard het adres ontdekken van de geheime cocktailbar.PraktischNewplacestobe Festival - 27, 28 en 29 maart 2015 in het stadscentrum van Gent. Stadsparcours met meer dan twintig deelnemende zelfstandige winkels, resto's en bars.Deelnemende hotspots zijn open van 10 tot 18 u. Het vertrekpunt (Gouvernementstraat 7 - 9000 Gent) is open van 9.30 u. tot 18 u. . De geheime cocktailbar is open van 16 tot 23 u.Leen Baekelandt in Plus Magazine