Nespresso opent nieuwe winkel in Gent

Na Brussel, Antwerpen en Luik komt er nu ook in Gent een nieuwe Nespresso Boutique.

Het luxe koffiemerk Nespresso opent een nieuwe Boutique in hartje Gent waar er kan geproefd en – uiteraard – ook gekocht worden. Het is meteen de vierde winkel die in België geopend wordt. De afgelopen dagen werd de Nespresso bus al enkele keren gespot in Gent om mensen een voorproefje te geven van hun aanbod. Knack Weekend mocht nu zelf eens meerijden op die bus om Gent van op een hoger niveau te ervaren terwijl ons de nieuwe Nespresso Boutique werd voorgesteld.

De keuze voor Gent was evident omdat koffie aan een sterke opmars bezig is in de Arteveldestad. “Met de nieuwe Boutique in Gent wouden we Nespresso dichter bij de Gentse koffieliefhebbers brengen en hen onze service en kwalitatieve koffie rechtstreeks aanbieden”, vertelt Alexander Schoenegger, algemeen directeur van Nespresso Benelux. “De locatie in de Zonnestraat is dan ook ideaal gelegen, middenin het centrum van Gent. Nespresso liefhebbers kunnen dus vanaf morgen een dagje shoppen perfect combineren met een bezoek aan de Boutique.”

Het concept van de Gentse Boutique werd uitgevoerd door het architectenbureau Archi+I/Buro II en bestaat uit één ruimte van 150 m2. Je kan er de nieuwe Limited Editions uitproberen of je voorraad capsules aanvullen. Ook mensen die een nieuw toestel willen kopen of hun huidig toestel willen laten repareren, kunnen er terecht. Daarnaast is er ook een ‘Recycling Corner’ waar je lege capsules kan achter laten.

De nieuwe Nespresso Boutique is open vanaf 10 oktober 2012 en is gevestigd in de Zonnestraat 43 in Gent. De winkel is open van maandag tot zaterdag van 9.30 tot 18.30 uur. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content