Nespresso lanceert Tanzarú capsule

Nespresso stelt de Tanzarú capsule voor: een Arabica melange uit Peru en Tanzania met een subtiel aroma van citrusfruit en fris gras.

Nespresso stelt de Tanzarú capsule in Limited Edition voor: een Arabica melange uit Peru en Tanzania met een subtiel aroma van citrusfruit en fris gras.

De basis voor deze nieuwe blend zijn de Arabica’s uit Peru met hun evenwichtig karakter. De Tanzaniaanse Arabica’s voegen aan deze espresso een levendige toets toe. Tanzarú heeft een fruitig karakter en een lichte body met fijne bitterheid, dankzij de aroma’s van fris gras en citrusfruit. Met Tanzarú – een samentrekking van Tanzania en Perú- keert Nespresso terug naar de koffiecontinenten bij uitstek: Afrika en Zuid-Amerika.

De nieuwe koffiecapsule heeft een toepasselijke grasgroene kleur. Christian Ghion stond in voor het ontwerp van het Tanzarú Espresso kopje dat één en al poëzie en levendigheid weerspiegelt.

Aïsa Knockaert

De Tanzarú koffie kost 3,70 euro voor 10 capsules en is verkrijgbaar vanaf 29 maart via de Nespresso Club en in de Nespresso Boutiques.

Een set van twee Tanzarú Premium Espresso-kopjes kost € 35 en is eveneens verkrijgbaar via de Nespresso Club of in de Nespresso Boutiques.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content