Nespresso lanceert nieuwe Limited Edition Crealto

Koffiespecialist Nespresso pakt uit met de nieuwe, langzaam gebrande Limited Edition Crealto.

Koffiegigant Nespresso heeft zijn koffiegamma tijdelijk uitgebreid met de Limited Edition Crealto. Voor deze nieuwe unieke smaak heeft specialist des huizes Alexis Rodriguez zich laten inspireren door de ‘slow cooking’-methode van de inventieve Argentijnse sterrenchef Mauro Colagreco van het Franse restaurant Mirazur. Door deze techniek van langzaam garen bij lage temperaturen heeft de koffie een heerlijke ronde smaak, met een lange nasmaak bovenop.

Nespresso Crealto bestaat uitsluitend uit gewassen Arabica’s en heeft een intensiteit van 8 op een schaal van 1 tot 10. Zowel puur als in combinatie met melk komt deze koffie mooi tot zijn recht. Ideaal voor liefhebbers van cappuccino en latte macciato. Door de langere branding komen accenten van noten harmonieus naar voren.

De naam Crealto is een combinatie van ‘Createur’ en ‘Alto’, en verwijst daarmee naar de alta cucina, ofwel de haute cuisine.

Nespresso presenteert enkele keren per jaar een innovatieve Limited Edition die slechts korte tijd verkrijgbaar is, naast het vaste assortiment van 16 Grands Crus. De Crealto Limited Edition, aangeboden in witte capsule met diepbruine streepdessin, is te koop in de Nespresso Boutiques en via de Nespresso Club. Prijs: €4,20 per etui van tien capsules. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content