Handig, compact, gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in hippe kleuren: Inissia, het nieuwste koffiemachine van Nespresso, heeft alles in huis om te charmeren in menig eigentijdse keuken, woonkamer of kantoor.

Het vrolijke designtoestel dat uitblinkt in zijn eenvoud werd voor de gelegenheid in een strak jasje gestopt. De nieuwkomer is bovendien klein en licht (met z'n 2,4 kg het lichtste toestel uit het hele Nespresso gamma), maar heeft alle voordelen van zijn grotere broers: een geavanceerde technologie die een snelle opwarming garandeert, een verzamelbak voor gebruikte capsules, een waterreservoir van 0,7 l en amper twee voorgeprogrammeerde bedieningsknoppen.

Door het compacte model is de Inissia ook een ideale reisgezel voor wie zijn favoriete koffiemerk niet kan missen op vakantie. De koffiemachine is verkrijgbaar in rood, oranje, crème, zwart, grijs en wit, en tijdelijk in de kleuren Summer Sun en Blue Sky. Meimaand cadeaumaand: het toestel zou niet misstaan in het lijstje met tips voor moeder- of vaderdag. (DB)

Handig, compact, gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in hippe kleuren: Inissia, het nieuwste koffiemachine van Nespresso, heeft alles in huis om te charmeren in menig eigentijdse keuken, woonkamer of kantoor. Het vrolijke designtoestel dat uitblinkt in zijn eenvoud werd voor de gelegenheid in een strak jasje gestopt. De nieuwkomer is bovendien klein en licht (met z'n 2,4 kg het lichtste toestel uit het hele Nespresso gamma), maar heeft alle voordelen van zijn grotere broers: een geavanceerde technologie die een snelle opwarming garandeert, een verzamelbak voor gebruikte capsules, een waterreservoir van 0,7 l en amper twee voorgeprogrammeerde bedieningsknoppen.Door het compacte model is de Inissia ook een ideale reisgezel voor wie zijn favoriete koffiemerk niet kan missen op vakantie. De koffiemachine is verkrijgbaar in rood, oranje, crème, zwart, grijs en wit, en tijdelijk in de kleuren Summer Sun en Blue Sky. Meimaand cadeaumaand: het toestel zou niet misstaan in het lijstje met tips voor moeder- of vaderdag. (DB)