Het eerste goede nieuws: de mosselen zijn dit jaar van uitstekende kwaliteit en hebben de overheerlijke zilte smaak die deze lekkernij zo bijzonder maakt. "De smaak is uitstekend en de mosselen zijn wat groter van stuk en goed van vis", zegt Nico van Zantvoort, Veilingmeester van de Nederlandse Mosselveiling.

Het tweede goede nieuws: wij brengen vandaag op weekend.be een hulde aan de mossel met allerlei recepten, weetjes en een verslag van de eerste oogstdag gisteren. De lijst hieronder wordt dus nog de hele dag aangevuld.

(EK/DB)

Het eerste goede nieuws: de mosselen zijn dit jaar van uitstekende kwaliteit en hebben de overheerlijke zilte smaak die deze lekkernij zo bijzonder maakt. "De smaak is uitstekend en de mosselen zijn wat groter van stuk en goed van vis", zegt Nico van Zantvoort, Veilingmeester van de Nederlandse Mosselveiling.Het tweede goede nieuws: wij brengen vandaag op weekend.be een hulde aan de mossel met allerlei recepten, weetjes en een verslag van de eerste oogstdag gisteren. De lijst hieronder wordt dus nog de hele dag aangevuld.(EK/DB)