Moederdagcadeaus voor snoepers

Moederdagcadeaus voor snoepers
Je kan een gepersonaliseerde taart bestellen bij Julie Lifestyle. Alle cheesecakes zijn raw vegan, dus volledig vrij van gluten, geraffineerde suikers en lactose. (¤42 voor 8 personen) © .

Voor snoepers © Boule de NY

De Boule de New York is een kruising tussen een croissant en een opgevulde donut. (¤3,50)

Voor snoepers © .

Je kan een gepersonaliseerde taart bestellen bij All Good. Alle cheesecakes zijn raw vegan, dus volledig vrij van gluten, geraffineerde suikers en lactose. (¤42 voor 8 personen)

Voor snoepers © Alessi

Is jouw mama nogal protectionistisch over haar koekjes? Dankzij deze potjes met bel zal ze perfect weten wanneer er iemand aan het snoepen is van haar voorraad. (¤98)

Voor snoepers © Cointreau

Een vrouw die weet wat lekker is, zal vermoedelijk ook genieten van een cocktail op tijd en stond. Geef haar dus gerust een DIY-cocktail-bouwpakket, eventueel met bijhorende glazen. (fles Cointreau: ¤19,99)

Voor snoepers © Wittamer

Een mooie bolle bloem met chocolade bloemblaadjes, voorzichtig geplaatst in een potje van zwarte "pure Venezuela" chocolade, die naar aloude Wittamer-stijl een praline verhult. (¤19)

Voor snoepers © Smartmat

Je kan je mama een (lekker en gezond) voedselpakket met bijhorende recepten cadeau doen met Smartmat. Er bestaan verschillende prijzen en formules.