Op 6 en 7 oktober 2012 organiseert het Antwerps Bier College voor de tweede keer het Modeste Bier Festival in de Antwerpse brouwerij De Koninck.

Het bierfestival is een eerbetoon aan een moedig brouwer, wijlen Modeste Van den Bogaert. Modeste is het Franse woord voor 'bescheiden' en daarom worden enkel kleine Belgische brouwers uitgenodigd om hun bieren aan het grote publiek voor te stellen.

Ongeveer 35 brouwers zullen aanwezig zijn. Naast uitgebreide proeverijen staan er ook enkele activiteiten op het programma. Er zijn technische brouwerijbezoeken gepland en geïnteresseerden kunnen voordrachten en demonstraties bijwonen.

De toegang is gratis. Een proevertje (15 cl) kost 1 euro en voor het proefglas wordt er eenmalig 3 euro aangerekend. Het volledige programma en een lijst met de brouwers vind je hier. (DB)

Op 6 en 7 oktober 2012 organiseert het Antwerps Bier College voor de tweede keer het Modeste Bier Festival in de Antwerpse brouwerij De Koninck.Het bierfestival is een eerbetoon aan een moedig brouwer, wijlen Modeste Van den Bogaert. Modeste is het Franse woord voor 'bescheiden' en daarom worden enkel kleine Belgische brouwers uitgenodigd om hun bieren aan het grote publiek voor te stellen. Ongeveer 35 brouwers zullen aanwezig zijn. Naast uitgebreide proeverijen staan er ook enkele activiteiten op het programma. Er zijn technische brouwerijbezoeken gepland en geïnteresseerden kunnen voordrachten en demonstraties bijwonen.De toegang is gratis. Een proevertje (15 cl) kost 1 euro en voor het proefglas wordt er eenmalig 3 euro aangerekend. Het volledige programma en een lijst met de brouwers vind je hier. (DB)