Midi Station, de luxebrasserie die in april 2009 met veel poehoe haar deuren opende, heeft een nieuwe uitbater: Dirk De Prins, beter bekend als het strenge jurylid van het vtm-programma 'Mijn Restaurant'.

De vorige uitbater van het grootstedelijke restaurant was de Belgisch-Portugese architect en designer kok Antoine Pinto. Zijn grootse ambitie om met de luxebrasserie de buurt rond het Brusselse Zuidstation nieuw leven in te blazen, stortte in als een kaartenhuisje.

Mede door de zware personeelslast ging Midi Station vorig jaar failliet en Euro Immostar, eigenaar van het restaurant, kon op zoek naar een andere chef om de zaak in handen te nemen. Dirk De Prins is nu de man van de situatie. (DB)

Midi Station, de luxebrasserie die in april 2009 met veel poehoe haar deuren opende, heeft een nieuwe uitbater: Dirk De Prins, beter bekend als het strenge jurylid van het vtm-programma 'Mijn Restaurant'. De vorige uitbater van het grootstedelijke restaurant was de Belgisch-Portugese architect en designer kok Antoine Pinto. Zijn grootse ambitie om met de luxebrasserie de buurt rond het Brusselse Zuidstation nieuw leven in te blazen, stortte in als een kaartenhuisje. Mede door de zware personeelslast ging Midi Station vorig jaar failliet en Euro Immostar, eigenaar van het restaurant, kon op zoek naar een andere chef om de zaak in handen te nemen. Dirk De Prins is nu de man van de situatie. (DB)