Chef-kok Pierre Wynants van het Brusselse sterrenrestaurant 'Comme chez Soi' gaat samen met cruiserederij Seaborn in zee. Dat mag u letterlijk nemen, want de sterrenkok reist mee met de pas te water gelaten Seaborn Quest om er twee culinaire workshops te geven.

Van 3 tot 10 oktober reist het schip in de Egeïsche Zee van Athene naar Istanbul met tussenstops in onder meer Rhodos, Mykonos en Kusadasi. Wynants zal de reizigers inwijden in een aantal exclusieve keukengeheimen tijdens de culinaire workshops. (MS)

Chef-kok Pierre Wynants van het Brusselse sterrenrestaurant 'Comme chez Soi' gaat samen met cruiserederij Seaborn in zee. Dat mag u letterlijk nemen, want de sterrenkok reist mee met de pas te water gelaten Seaborn Quest om er twee culinaire workshops te geven. Van 3 tot 10 oktober reist het schip in de Egeïsche Zee van Athene naar Istanbul met tussenstops in onder meer Rhodos, Mykonos en Kusadasi. Wynants zal de reizigers inwijden in een aantal exclusieve keukengeheimen tijdens de culinaire workshops. (MS)