Menu met pit(jes): driemaal tomaat van voorgerecht tot dessert

18/08/18 om 11:24 - Bijgewerkt op 17/08/18 om 15:26

Je kan er het hele jaar door van genieten, maar er is geen seizoen waarin de tomaat zo lekker smaakt als de zomer. In dit verrassende tomatenmenu speelt de groente met glans de hoofdrol.

Menu met pit(jes): driemaal tomaat van voorgerecht tot dessert

© Photocuisine en Stockfood bij Isopix

Of je het nu groente of fruit noemt: geen vrucht die tijdens de zomermaanden zo floreert als de tomaat. In onze Club Congé-reeks noemde chocolatier Joost Arijs het zelfs dé smaak van de zomer en chef Lode de Roover serveert zelfs ijs van Bloody Mary in zijn restaurant.

Om de tomaat in al zijn glorie te eren, schotelen wij je graag een volledig tomatenmenu voor, van voorgerecht tot dessert. Drie overheerlijke recepten met pit(jes)!

Menu met pit(jes): driemaal tomaat van voorgerecht tot dessert

Menu met pit(jes): driemaal tomaat van voorgerecht tot dessert

Menu met pit(jes): driemaal tomaat van voorgerecht tot dessert

© -

Lees meer over:

Onze partners