Meester-cocktailmixer Paul Morel: 'Ik laat me graag beïnvloeden door het Japanse vakmanschap'

23/10/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 26/10/18 om 13:55
Uit Knack Weekend van 24/10/18

Paul Morel is de edele kunst van het cocktailmixen meester. Met zijn Atelier Paul Morel creëert hij recepten, events en producten. Zijn recentste wapenfeit is het ontwikkelen van de cocktails en drankkaart voor het gloednieuwe Mesa, het restaurant waar je je het hele jaar lang op Tomorrowland waant.

De Zeeuw leerde de stiel bij Syrco Bakker in Pure C en verhuisde mee met Sergio Herman naar Antwerpen om er de cocktailbar van The Jane te runnen. Daarna koos hij ervoor om zich niet meer aan één zaak te binden, maar zijn eigen bedrijf op te starten. Op die manier kan hij tijd vrijmaken voor onderzoek en ontdekkingsreizen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners