De fastfoodketen McDonald's wil zijn klanten tevreden houden en belooft eerlijk te antwoorden op elke vraag die de klanten stellen. Zo werd eerder ook al uit de doeken gedaan waarom hamburgers er beter uitzien in reclamespots.

Een Big Mac-liefhebber vroeg zich af wat er exact in de saus zit van een Big Mac. In een video legt de 'Executive Chef' uit hoe je de Big Mac-saus moet maken. Met deze ingrediënten kan je alvast zelf aan de slag gaan: mayonaise, zoete picklessaus, gewone mosterd, witte wijnazijn en zout, knoflookpoeder en paprikapoeder. (RDM)

De fastfoodketen McDonald's wil zijn klanten tevreden houden en belooft eerlijk te antwoorden op elke vraag die de klanten stellen. Zo werd eerder ook al uit de doeken gedaan waarom hamburgers er beter uitzien in reclamespots. Een Big Mac-liefhebber vroeg zich af wat er exact in de saus zit van een Big Mac. In een video legt de 'Executive Chef' uit hoe je de Big Mac-saus moet maken. Met deze ingrediënten kan je alvast zelf aan de slag gaan: mayonaise, zoete picklessaus, gewone mosterd, witte wijnazijn en zout, knoflookpoeder en paprikapoeder. (RDM)