Masterclass: topchefs verraden de geheimen van hun signatuurgerecht

© Getty Images/iStockphoto

Kabeljauw met rode biet en blanke botersaus

Kabeljauw met rode biet en blanke botersaus

In het derde seizoen van 'Z-Masterclass' stelt Kanaal Z je voor aan een nieuwe lading Belgische chefs. Dit is het recept van David Grosdent (Restaurant L'envie, Zwevegem).

Exotisch stoofpotje van kreeft 'Baeckoeffe'

Exotisch stoofpotje van kreeft 'Baeckoeffe'

In het derde seizoen van 'Z-Masterclass' stelt Kanaal Z je voor aan een nieuwe lading Belgische chefs. Dit is het recept van Cedric Laxenaire (Hostellerie Kemmelberg, Heuvelland).

Tataki van tonijn

Tataki van tonijn

In het derde seizoen van 'Z-Mastercooks' stelt Kanaal Z je voor aan een nieuwe lading Belgische chefs. Dit is het recept van Diego Villa Ramirez (El Fuego, Knokke).

Aardappelgalet met tartaar van ossenhaas

Aardappelgalet met tartaar van ossenhaas

In het tweede seizoen van 'Z-Mastercooks' stelt Kanaal Z je voor aan een nieuwe lading Belgische chefs. Dit is het recept van Bert Meeuwis (Restaurant Slagmolen, Opglabbeek)