Masterclass is tot en met 22 december te volgen op Kanaal Z, telkens in de weekendlus.

Tv-kok Christer Elfving is de bijzondere eend in de bijt. Hij verwierf bekendheid als populaire radio- en tv-chef en is auteur van bestsellers als Wappaz, Absoluut Christer en Christer Elving kookt de elementen.

Christer was eigenlijk voorbestemd om professioneel golfspeler te worden, veranderde van richting, volgde een avondcursus schilderen om vervolgens met 50 frank op zak vanuit Scandinavië naar Antwerpen af te zakken. Om wat bij te verdienen ging hij eerst als fietsenmaker aan de slag maar zijn passie voor smaken en geuren leidde hem af naar de culinaire wereld. Hij opende enkele trendy restaurants en werd een succesvolle tv-kok.

Bekijk hieronder de video & het recept

Tv-kok Christer Elfving is de bijzondere eend in de bijt. Hij verwierf bekendheid als populaire radio- en tv-chef en is auteur van bestsellers als Wappaz, Absoluut Christer en Christer Elving kookt de elementen. Christer was eigenlijk voorbestemd om professioneel golfspeler te worden, veranderde van richting, volgde een avondcursus schilderen om vervolgens met 50 frank op zak vanuit Scandinavië naar Antwerpen af te zakken. Om wat bij te verdienen ging hij eerst als fietsenmaker aan de slag maar zijn passie voor smaken en geuren leidde hem af naar de culinaire wereld. Hij opende enkele trendy restaurants en werd een succesvolle tv-kok.Bekijk hieronder de video & het recept