Broes Tavernier (30) is de zoon van voormalig 'groen' minister Jef Tavernier. Hij volgde de koksschool Spermalie, specialiseerde tot banketbakker in Ter Groene Poorte in Brugge en startte zijn loopbaan in restaurant Sir Anthony Van Dijck in Antwerpen, waar hij drie jaar werkte.

Vervolgens deed Broes drie jaar ervaring op in 't Molentje in Zeebrugge, twee jaar in Hof van Cleve en twee jaar als chef in Bistro Refter en als souschef van De Karmeliet. Zo iemand kan koken! Daarom krijgt hij als chef van zijn nieuwe restaurant 't Vijfde Seizoen in Aalter de Gouden Garde Jong Beloftevol talent in de Knack Restaurantgids 2013-2014.

Broes Tavernier (30) is de zoon van voormalig 'groen' minister Jef Tavernier. Hij volgde de koksschool Spermalie, specialiseerde tot banketbakker in Ter Groene Poorte in Brugge en startte zijn loopbaan in restaurant Sir Anthony Van Dijck in Antwerpen, waar hij drie jaar werkte. Vervolgens deed Broes drie jaar ervaring op in 't Molentje in Zeebrugge, twee jaar in Hof van Cleve en twee jaar als chef in Bistro Refter en als souschef van De Karmeliet. Zo iemand kan koken! Daarom krijgt hij als chef van zijn nieuwe restaurant 't Vijfde Seizoen in Aalter de Gouden Garde Jong Beloftevol talent in de Knack Restaurantgids 2013-2014.