Masterclass is tot en met 22 december te volgen op Kanaal Z, telkens in de weekendlus.

Axel Colonna-Cesari's grootouders stamden af van adel en de familie bezit nog steeds een kasteel in Corsica. De kok zelf hecht daar niet veel belang aan, respect moet je verdienen is zijn motto.

Hij begon op jonge leeftijd in het kustrestaurant van zijn ouders en reed op zijn vrije dagen naar Brussel, waar hij bij Bruneau in de leer ging.

Axel was executive chef-kok van de restaurants en feestzalen van L'Auberge du Pêcheur, waar hij leerde organiseren. Vorig jaar opende hij zijn eigen restaurant, Cent Pour Cent, in Sint-Katelijne-Waver, waar hij voorzichtig begon om wat later alle registers open te trekken.

Bekijk hieronder de bereiding van zijn recept van gegrild rundvlees met knolselderie, Brugge Goud en gepekelde radijzen

Axel Colonna-Cesari's grootouders stamden af van adel en de familie bezit nog steeds een kasteel in Corsica. De kok zelf hecht daar niet veel belang aan, respect moet je verdienen is zijn motto. Hij begon op jonge leeftijd in het kustrestaurant van zijn ouders en reed op zijn vrije dagen naar Brussel, waar hij bij Bruneau in de leer ging. Axel was executive chef-kok van de restaurants en feestzalen van L'Auberge du Pêcheur, waar hij leerde organiseren. Vorig jaar opende hij zijn eigen restaurant, Cent Pour Cent, in Sint-Katelijne-Waver, waar hij voorzichtig begon om wat later alle registers open te trekken.Bekijk hieronder de bereiding van zijn recept van gegrild rundvlees met knolselderie, Brugge Goud en gepekelde radijzen