Masterclass op Kanaal Z: telkens in de weekendlus, tot en met 22 december.

Chef Laurent Folmer is samen met zijn broer Vincent de drijvende kracht achter het gastronomisch restaurant Couvert Couvert in Leuven. De twee kregen een opleiding als patissier en gingen in de leer in toprestaurants (Fauchon, Marc Meneau). Het was fijnproever Wouter Vandenhaute (topman van tv-productiebedrijf Woestijnvis) die Laurent ontdekte als supertalent en voor hem een restaurant op maat bouwde in Heverlee.

&file=mp4%3A%2FBBT%2Fmasterclass_24_11_nonspot_20121108.mp4&image=http%3A%2F%2Fimages10.knack.be%2Fimages%2Fresized%2F400%2F020%2F734%2F813%2F0%2F460_0_KEEP_RATIO_SHRINK_CENTER_FFFFFF%2Fimage%2F4000207348130.jpg&skin=http%3A%2F%2Fkanaalz.knack.be%2Fstatic%2Fthemis%2Fscripts%2Fgalleria%2Froularta%2Fskins%2Fslim%2Fslim.zip&streamer=rtmpt%3A%2F%2Frtsp.roularta.be%2Fptl-rtsp-roularta%2F&file=mp4%3A%2FBBT%2Fmasterclass-20-10-WEB_20121019.mp4&image=http%3A%2F%2Fimages18.knack.be%2Fimages%2Fresized%2F400%2F019%2F638%2F416%2F8%2F620_0_KEEP_RATIO_SHRINK_CENTER_FFFFFF%2Fimage%2F4000196384168.jpg&skin=http%3A%2F%2Fkanaalz.knack.be%2Fstatic%2Fthemis%2Fscripts%2Fgalleria%2Froularta%2Fskins%2Fslim%2Fslim.zip&streamer=rtmpt%3A%2F%2Frtsp.roularta.be%2Fptl-rtsp-roularta%2F
Chef Laurent Folmer is samen met zijn broer Vincent de drijvende kracht achter het gastronomisch restaurant Couvert Couvert in Leuven. De twee kregen een opleiding als patissier en gingen in de leer in toprestaurants (Fauchon, Marc Meneau). Het was fijnproever Wouter Vandenhaute (topman van tv-productiebedrijf Woestijnvis) die Laurent ontdekte als supertalent en voor hem een restaurant op maat bouwde in Heverlee.