Masterclass 2014: In de leer bij chef-kok Edwin Van Goethem

© gf

In de nieuwe Masterclass tovert chef-kok Edwin Van Goethem (restaurant ’t Korennaer) Bretoense kreeft en Thaise groentjes op het bord.

In de zeventien jaar dat Edwin Van Goethem op eigen benen staat, heeft hij heel wat culinaire wondertjes op het bord getoverd. Edwin was ook een goed ondernemer, die zijn zaak organisch liet groeien. Hij investeerde de verdiende eurootjes terug in de zaak en zo is ’t Korennaer uitgegroeid tot een mooi en groot hedendaags gastronomisch restaurant.

Edwin is vandaag 48 en zijn kookstijl is volwassen en evenwichtig. Eersteklas verse producten verwerkt hij in fris smakende creaties. Talent, inzicht en ondernemerschap: alles is in huis. Wat ontbreekt, is de erkenning door de grote gidsen

Bekijk het volledige recept van Bretoense kreeft met Thaise groentjes en oosterse jus

Restaurant ’t Korennaer: Nieuwkerkenstraat 4, 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas). 03 778 08 45. Lunchmenu: 35 euro. Menu’s van 45 tot 85 euro. Maandagavond, dinsdag en woensdag gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content