Masterclass 2013: Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt een winterse salade
Michaël Vrijmoed, chef-kok van het Gentse sterrenrestaurant Vrijmoed, bereidt in deze Masterclass-aflevering een winterse salade met Brugse Blonde en witloof.
Restaurant Vrijmoed: Vlaanderenstraat 22, 9000 Gent. 09 279 99 77. p>
Michaël Vrijmoed werd in de nieuwe Michelingids 2013-2014 beloond met een eerste ster. Fantastisch nieuws voor de voormalige sous-chef van Peter Goossens. En opmerkelijk ook, want zijn restaurant Vrijmoed is nog maar enkele maanden geleden geopend.
Michaël hanteert een kookstijl waarin het hoofdproduct centraal staat. Toevoegingen mogen alleen wanneer er een meerwaarde wordt gecreëerd. In deze aflevering van Masterclass bereidde hij een winterse salade met Brugse Blonde en witloof. Bekijk de aflevering en het recept.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier