Olly Ceulenaere ging in de leer in Hof van Cleve en was souschef in Kasteel Withof, voordat hij Volta op de rails zette. Inmiddels heeft hij Volta verlaten en nam hij samen met zijn vriendin Kelly Dehollander (vroeger C-Jean en Vitrine) het huiskamerrestaurant De Avonden in de Ham over. Alles wordt momenteel verbouwd, verbouwd met respect voor de architectuur van het gebouw.

Culinair gezien wil Olly helemaal zijn ding gaan doen. Dat is: herkenbaar kokkerellen en de uitgesproken smaken naar voren brengen van eersteklas, betaalbare producten van eigen bodem, zoals vis uit de Noordzee (pieterman, roggenwang en spiering) en groenten van bij de boer (aardappel en ui). Ook voor Masterclass kiest hij voor streekproducten, die hij op een originele manier verwerkt en opdient zonder pretenties. Bekijk hieronder de nieuwe video en het recept.

Olly Ceulenaere ging in de leer in Hof van Cleve en was souschef in Kasteel Withof, voordat hij Volta op de rails zette. Inmiddels heeft hij Volta verlaten en nam hij samen met zijn vriendin Kelly Dehollander (vroeger C-Jean en Vitrine) het huiskamerrestaurant De Avonden in de Ham over. Alles wordt momenteel verbouwd, verbouwd met respect voor de architectuur van het gebouw. Culinair gezien wil Olly helemaal zijn ding gaan doen. Dat is: herkenbaar kokkerellen en de uitgesproken smaken naar voren brengen van eersteklas, betaalbare producten van eigen bodem, zoals vis uit de Noordzee (pieterman, roggenwang en spiering) en groenten van bij de boer (aardappel en ui). Ook voor Masterclass kiest hij voor streekproducten, die hij op een originele manier verwerkt en opdient zonder pretenties. Bekijk hieronder de nieuwe video en het recept.