Masterclass 2013: Chef Edwin Menue demonstreert
Edwin Menue van het Knokse restaurant Cuines, 33 serveert borden met speelse en vol frisse smaken. Het geheel is een totaalbelevenis. Dat toont hij ook tijdens deze masterclass.
Edwin Menue is een van de drie drijvende krachten achter Cuines, 33. Het Knokse restaurant was vanaf de eerste dag een succes. Dat komt omdat de ambiance mondain is en de bediening en de keuken gesmeerd lopen. Je waant je in een trendy plaats in een wereldstad als New York of Barcelona.
Cuines, 33 werd in de markt gezet door drie gedreven en goed opgeleide jonge mensen. Fleur Boussy is een gastvrouw met brio. Echtgenoot Edwin Menue staat in de keuken met Fleurs broer, Frederik Boussy. Edwin deed ervaring op in Oud Sluis (Sluis) en Escabèche (Knokke). Wat op de borden komt is speels en vol frisse smaken. Het geheel is een totaalbelevenis. Bekijk onderstaande recepten.
Cuines,33: Smedenstraat 33, 8300 Knokke. 050 606069. p>
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier