Geen gigantisch pand, maar een gezellige koffiehoek waar je terecht kunt voor een kopje koffie en een gebakje. De koffiebar is gesitueerd in de lobby van de mastodont waar ook het hoofdkwartier van Martha Stewarts imperium gevestigd is.

De koffie wordt gemaakt van bonen die speciaal voor Martha's mix werden uitgekozen, ze zijn afkomstig uit Italië. Daarnaast kun je er ook artisanale thee drinken uit het indrukwekkende gamma dat smaken bevat van over de hele wereld.

Voor het gebak en de patisserie kroop Martha niet zelf achter het fornuis, maar deed ze beroep op haar favoriete bakkers uit New York die haar lievelingsgerechtjes aanleveren. Elke dag ziet het aanbod er anders uit. (AB)

Geen gigantisch pand, maar een gezellige koffiehoek waar je terecht kunt voor een kopje koffie en een gebakje. De koffiebar is gesitueerd in de lobby van de mastodont waar ook het hoofdkwartier van Martha Stewarts imperium gevestigd is.De koffie wordt gemaakt van bonen die speciaal voor Martha's mix werden uitgekozen, ze zijn afkomstig uit Italië. Daarnaast kun je er ook artisanale thee drinken uit het indrukwekkende gamma dat smaken bevat van over de hele wereld.Voor het gebak en de patisserie kroop Martha niet zelf achter het fornuis, maar deed ze beroep op haar favoriete bakkers uit New York die haar lievelingsgerechtjes aanleveren. Elke dag ziet het aanbod er anders uit. (AB)