De befaamde Brusselse chocolatier Pierre Marcolini heeft een nieuwe chocoladezaak geopend op de Markt in Brugge. Het is intussen al zijn 25ste winkel. De luxechocolatier noemt de keuze voor Brugge zelf opmerkelijk, aangezien de West-Vlaamse stad al meer dan vijftig chocolatiers telt.

Naast zijn gekende repertoire aan chocolade en macarons zal Marcolini in Brugge ook een aparte box aanbieden die 'speciaal en enkel voor Brugge gecreëerd werd' en die verwijst naar de ambachtelijke kantnijverheid.

Pierre Marcolini startte zijn eerste zaak in Brussel. Hij heeft naast winkels in de hoofdstad, ook vestigingen in Namen en Luik. In het buitenland is zijn chocolade verkrijgbaar in Parijs, Londen, Koeweit en Tokio. (DB)

De befaamde Brusselse chocolatier Pierre Marcolini heeft een nieuwe chocoladezaak geopend op de Markt in Brugge. Het is intussen al zijn 25ste winkel. De luxechocolatier noemt de keuze voor Brugge zelf opmerkelijk, aangezien de West-Vlaamse stad al meer dan vijftig chocolatiers telt. Naast zijn gekende repertoire aan chocolade en macarons zal Marcolini in Brugge ook een aparte box aanbieden die 'speciaal en enkel voor Brugge gecreëerd werd' en die verwijst naar de ambachtelijke kantnijverheid. Pierre Marcolini startte zijn eerste zaak in Brussel. Hij heeft naast winkels in de hoofdstad, ook vestigingen in Namen en Luik. In het buitenland is zijn chocolade verkrijgbaar in Parijs, Londen, Koeweit en Tokio. (DB)