Chocolatier Pierre Marcolini brengt een nieuwe, gelimiteerde chocolade op de markt, 'Chuao-chocolade'.

De smaak van Marcolini's laatste nieuwe is subtiel en bitter in het begin, gevolgd door een uiterst zacht en fruitig aroma. De cacao die gebruikt wordt om deze chocolade te maken komt uit Chuao, een klein dorp aan de noordkust van Venezuela. Vandaar ook de naam 'Chuao-chocolade'. Jaarlijks wordt er slechts 20 ton van deze cacao geproduceerd, waardoor de chocolade een uitzonderlijk karakter heeft.

De Chuao-tablet is reeds te koop in de winkels van Pierre Marcolini, aan €9,50 per stuk. Er is ook een doosje van 32 chocolaatjes verkrijgbaar aan €22,50.

Hanne Vandevoorde

Chocolatier Pierre Marcolini brengt een nieuwe, gelimiteerde chocolade op de markt, 'Chuao-chocolade'. De smaak van Marcolini's laatste nieuwe is subtiel en bitter in het begin, gevolgd door een uiterst zacht en fruitig aroma. De cacao die gebruikt wordt om deze chocolade te maken komt uit Chuao, een klein dorp aan de noordkust van Venezuela. Vandaar ook de naam 'Chuao-chocolade'. Jaarlijks wordt er slechts 20 ton van deze cacao geproduceerd, waardoor de chocolade een uitzonderlijk karakter heeft. De Chuao-tablet is reeds te koop in de winkels van Pierre Marcolini, aan €9,50 per stuk. Er is ook een doosje van 32 chocolaatjes verkrijgbaar aan €22,50. Hanne Vandevoorde